top of page

Ons Verhaal

Ons verhaal, onze droom 'Per Sempre' ('Voor Altijd') is ontstaan uit onze liefde voor Italië, met name voor Rome, en onze liefde voor elkaar.

Al meer dan 25 jaar gaan wij naar Rome voor een warme, gezellige en liefdevolle citytrip. We zijn dan ook vereerd dat we, na een carrière van 20 jaar (Dries als zelfstandige in de verlichting- en interieursector en Lieve in de HR-wereld), in 2018 onze droom hebben kunnen verwezenlijken. Samen een zaak runnen en een vleugje Rome naar Haacht brengen, een plek waar die warmte en gezelligheid zich vertalen naar liefde, zowel voor als achter onze toog. En liefde moet je delen door te toasten en te feesten met elkaar!

We hebben de zaak overgenomen die sinds 1972, onder verschillende koppels, bekend stond als 'café De Ton' en er ons eigen 'Per Sempre'-verhaal van gemaakt. Gedurende de jaren hebben we het interieur volledig naar onze eigen smaak en ideeën omgetoverd. We hebben de menukaart verrijkt met tal van heerlijke cocktails, sterke dranken, onze eigen gins, smakelijke wijnen, Italiaans geïnspireerde specialiteiten en een uitgebreid assortiment aan zowel warme als koude hapjes, die we in een mum van tijd op tafel kunnen toveren.

Iedereen, jong en oud is meer dan welkom en we zijn enorm blij dat we jullie allemaal kunnen meenemen in ons verhaal, onze tweede thuis 'Rome', maar dan in ons geliefde dorpje 'Haacht', waar we al meer dan 25 jaar samen gelukkig zijn.

Welkom in ons stukje Italië!

Dries & Lieve

Insieme siamo forti, per Sempre!

DSC08396.jpg
bottom of page